E-felvi! Kaptatok már visszaigazolást a hitelesítő adatlapotokról?
Figyelt kérdés
Én ma kaptam egy mailt, h ezzel minden rendbe van, megérkezett, feldolgozták. Viszont az 5000 ft-ról nem írtak nekem semmit, pedig befizettem egy hete. Más is járt így ?2010. aug. 11. 17:45
1/12 anonim válasza:
Írták az oldalon, hogy a befizetésekkel kapcsolatban csak később értesítenek, úgyhogy nyugi!:)
2/12 A kérdező kommentje:
köszi... csak annyira izgulok :$ :)
2010. aug. 11. 19:06
3/12 anonim válasza:
Érthető!:) Én még a hitelesítő adatlapról sem kaptam visszaigazolást, igaz nemrég adtam fel..:)
4/12 A kérdező kommentje:
akkor azért :) én múlthét kedden letudtam mindent... de nagyon, nagyon izgulok, csak 25 főt vesznek fel a szakra amit megjelöltem :S
Te hova jelentkeztél?
2010. aug. 11. 19:22
5/12 anonim válasza:
Én Szegedre jelentkeztem szociológia szakra.:) Te?:) Ne aggódj, benne leszel a 25-ben!;) Azt amúgy hol lehet megnézni, hogy hány embert vesznek fel?
6/12 A kérdező kommentje:
én ME- ÁJK, jogász :) de csak levelezős, mert mellette járok még egy szakra nappalin.
Az arányt én a felvin néztem meg, nem tudom h most lehet-e látni így h lejárt a jelentkezési határidő :S
2010. aug. 11. 20:00
7/12 A kérdező kommentje:
megnéztem a tied is, levelező-nappali durván 50-50 fő a felvehető létszám!
2010. aug. 11. 20:03
8/12 A kérdező kommentje:
vagy lehet h ez még a normál felvételi eljárás adatai :/
2010. aug. 11. 20:04
9/12 anonim válasza:
Sok sikert!:) Én is levelezőn jelöltem!:) Köszi, meg is nézem fenn van-e még!:))
10/12 A kérdező kommentje:
2010. aug. 11. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!