Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen tantárgyak kellenek?

Milyen tantárgyak kellenek?

Figyelt kérdés
Milyen tantárgyak szükségesek egy közlekedésmérnöknek? Mik azok a tantárgyak, amelyek mindenféleképpen kellenek majd az egyetemre?

2020. nov. 30. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Közlekedésmérnökire mint minden mérnöki szakra elsősorban matek kell, erre feküdj rá nagyon. Az egyetemen majd a fizika is fontos lesz, de az eléggé más mint a középiskolai. Én inkább azt tanácsolom, hogy a matek mellett az infóra feküdj rá, próbálj megtanulni programozni. Azt is fogják tanítani az egyetemen, de ahhoz hogy menjen rengeteg otthoni gyakorlás szükséges. Ha már most elkezdessz rá készülni, akkor elég sok időt takarítassz meg. Meg a nyelveket se hanyagold el, mert közlekedésmérnökként majd szükséged lesz rájuk.
2020. nov. 30. 19:11
 2/6 A kérdező kommentje:
És ez azoknak is jó lehet akiknek nemigazán megy a fizika? Pl.:nekem, de én infóból teszek emelt érettségit.
2020. dec. 1. 08:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a része, ami nem megy a fizikának?
2020. dec. 1. 11:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát őszintén, amíg még volt fizika órám nem nagyon figyeltem oda, kb ilyen 3-4 es voltam belőle mindíg. Sose tanultam csak ami az órán elhangzott az maradt meg valamennyire.
2020. dec. 2. 07:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha megy a matek akkor fizikát fogod tudni pótolni később (kegyetlen sok gyakorlással), de ha mellé még a matek se megy, az már probléma lenne.
2020. dec. 3. 05:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Aki KJK-s az tud nekem írni privátot, kérem szépen? Szükségem van egy kis segítségre! ⚡
2021. júl. 27. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!