Kedves Tanárok! Tudnátok segíteni, légyszi?
Januárban fogok a kilencedikes, első féléves anyagból (tehát ami eddig volt szeptembertől január 24-ig) osztályozó vizsgát tenni, tagozatváltás miatt. Tudnátok abban segíteni, hogy elkülditek a témák nevét? Találtam a neten listákat, de ugye azok régiek (2020-ban változott a NAT)..
Vagy ez hogy működik? Mondta az Igazgató nálunk, hogy mivel 35 fős az osztály, így a Tankerületi Központhoz kell fordulnunk, hogy engedélyezik-e az átmenetelemet. Hogyan kezdjek hozzá? Honnan tudom előszedni a tantárgyak témáit/tételeit? Vagy hogy készüljek fel? SOS!!
(És igen, tudom, hogy ilyenkor magamnak kell megoldanom a felkészülést, de pont ezért kérdezek mást. Segítsetek, légyszi!)
De miért?? Miért kell beszólni egyből? Annyira idegesítő, hogy minden miatt beléd kötnek..
1. Nagyon nem szeretem ezt a tetszikezést/ magázást, így amennyire csak tudom, hanyagolom. Ez az én véleményem, nem szeretnék most ezen balhézni!
2. Van okom arra, hogy nem a saját tanáraimat kérdezem meg.
De aki nem tud a KÉRÉSEMRE válaszolni, az ne írjon ide, könyörgöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!