Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi történik egy karrier -...

Mi történik egy karrier - pályaválasztási tanácsadáson? Érdemes kipróbálni?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy mit tanuljak és nincsen kitől tanácsot kérnem ezzel kapcsolatban. Ezért gondoltam, hogy elmennék egy tanácsadásra. Viszont még soha nem voltam semmi ilyesmin, fogalmam nincsen hogyan működik és őszintén szólva nem is nagyon tudom elképzelni. Ugyanakkor lehet, hogy tényleg hatékony és esetleg segít.
2020. nov. 23. 19:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Több alkalomból álló találkozás egy pszichológussal. Elküldenek egy félreeső helyre, ki kell töltened unalmas teszteket, aztán átbeszélitek az eredményeket, és megmutatják, miben tűnsz jónak, mik jöttek ki, miben lehetnél jó, mit élveznél... Csak útmutatást adnak, nem ismernek minden szakot részletesen, csak pszichológiailag kicsit kielemeznek. Nekem nem sikerült akkor rájönnöm, hová menjek, csak később, de nem bántam meg, hogy részt vettem rajta.
2020. nov. 24. 00:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!