Mi történik, ha nem tudok megjelenni szakmunkás vizsgán?
Esti, iskolarendszerű, felnőttképzésről van szó.
Most két iskolát csinálok egyszerre, és gondolkodtam azon, hogy mi lesz, ha egy napon lesz a két vizsga. Az egyik iskola itt van velem egy városban, a másik viszont tőlem 150 km-re van, oda nem is kell minden nap bejárnom, csak heti egyszer. A második iskolába minden nap be kell mennem, de az nem iskolarendszerű. Az egyik vizsgán, ha nem veszek részt, akkor vissza kell fizetnem a tanfolyam àràt(tehát mindenképp azon kell megjelennem), a másikon nem. Jogosan kérdezhetitek azt, hogy miért nem gondolkodtam előre. Nos, én gondolkodtam, de a vírus miatt most a második tanfolyam kezdete elcsúszott, és így félő, hogy egybe fog a két vizsga esni.
Ha esetleg az iskolarendszerű képzés vizsgájàn nem jelenek meg, akkor mehetek pótvizsgázni? Van rá lehetőség?
#1: És egyszerre hogyan legyen két helyen?
Kérdező: én megvárnám az idöpontok kiírását, és ha ez lesz, akkor azonnal telefon, mindkét helyre! Hátha valamelyik elég rugalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!