Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi történik, ha nem tudok...

Mi történik, ha nem tudok megjelenni szakmunkás vizsgán?

Figyelt kérdés

Esti, iskolarendszerű, felnőttképzésről van szó.

Most két iskolát csinálok egyszerre, és gondolkodtam azon, hogy mi lesz, ha egy napon lesz a két vizsga. Az egyik iskola itt van velem egy városban, a másik viszont tőlem 150 km-re van, oda nem is kell minden nap bejárnom, csak heti egyszer. A második iskolába minden nap be kell mennem, de az nem iskolarendszerű. Az egyik vizsgán, ha nem veszek részt, akkor vissza kell fizetnem a tanfolyam àràt(tehát mindenképp azon kell megjelennem), a másikon nem. Jogosan kérdezhetitek azt, hogy miért nem gondolkodtam előre. Nos, én gondolkodtam, de a vírus miatt most a második tanfolyam kezdete elcsúszott, és így félő, hogy egybe fog a két vizsga esni.

Ha esetleg az iskolarendszerű képzés vizsgájàn nem jelenek meg, akkor mehetek pótvizsgázni? Van rá lehetőség?

2020. nov. 22. 04:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Amitt vállaltál csináld végig .
2020. nov. 22. 08:03
 2/3 anonim ***** válasza:

#1: És egyszerre hogyan legyen két helyen?

Kérdező: én megvárnám az idöpontok kiírását, és ha ez lesz, akkor azonnal telefon, mindkét helyre! Hátha valamelyik elég rugalmas.

2020. nov. 22. 08:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Amelyik kevésbé fontos az elhalasztod, nyilván van pót vizsga. Csak szólj nekik ne az legyen hogy csak úgy nem mész. Illetve majd meglátod mit mondanak erre. De szerintem semmi nincs belőle.
2020. nov. 22. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!