Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nincs esetleg valakinek angol...

Nincs esetleg valakinek angol tanuláshoz segítség? (Kezdő)

Figyelt kérdés

Most német nyelvvizsgára készülök még,de utána már tényleg csak angolt szeretnék tanulni,vagyis azt magas szinten majd,viszont előtte a németnek kell meg lennie. Azonban én minél előbb neki akarok állni,vannak könyvek itthon,de azokat nem értem,nincs leegyszerűsítve. Angolul nézek sorozatokat,persze feliratozva,de figyelek az angol szövegre is,ugyanúgy zenénél is,régen még játékban is irogattam angolokkal,persze akkor még fordítoztam.

De nagyon nagy segítség lenne,ha valakinek esetleg lenne lapja/lapjai amiken rajta van pl ragozás,névmások,mondatképzés,jelen/múlt/jövő stb. mert nekem tényleg sokat jelentene ez,ha legalább tudnék kisebb szövegeket már alkotni a szabályok alapján😬

2020. nov. 21. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:
2020. nov. 21. 13:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépeen😍😍!
2020. nov. 21. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha bírod a szerző olyan értelmű humorát, hogy egyedi megnevezéseket talált ki igeidőkre, stb, akkor ez egy jó anyag:

[link]

Ez kissé egyszerűbb, de azért persze jó:

[link]

Aztán az angol nyelvűek meg még ajánlhatóbbak, Thomson-Martinet: Practical English Grammar, Murphy: English Grammar in Use. ésígytovább, végtelen sorban.

2020. nov. 21. 18:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönööm!😊
2020. nov. 21. 20:29
 5/5 anonim válasza:
Szia privátban irhatsz, most angol nyelvvizsgára kèszülök ès szivesen megosztom veled a tanultakat
2020. nov. 23. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!