Miről tartsak kiselőadást ?
Szerintem fontos, hogy milyen a saját érdeklődési köröd és mire fogékonyak az osztálytársaid.
Néhány tipp:
Vega és vegán ételek, főzési tippek
Egy német énekes, banda bemutatása, esetleg zenét is mutathatsz, aminek könnyű a szövege.
Digitális oktatás hatása az életedre.
Érdekes helyek Budapesten, az országban bárhol.
Black Friday és vásárlási őrület
Házi állatok, előnyök és hátrányok
Nekem az egyetemen volt egy 2 órásra szánt feladatom, amit szabadon választhattam. A színes látás, színes fényképezés volt a téma. 3-szor 2 órásra sikerült, de láttam az osztálytársaimon és a tanáron, hogy érdeklődéssel hallgatták. Hálás téma, sokat lehet róla mondani, és nem túl nehéz volt angolra fordítanom.
Egy másik alkalommal felnőtteknek a fa, szén, gáz, villany, hőszivattyús fűtések költségeinek összehasonlításáról tartottam egy fél órás előadást. Az is érdekelt mindenkit, mert ha pénzről van szó....
Fizika órákon szabad beszélgetések formájában rögtönzött témák:
"A világegyetem keletkezése, jövője a mai ismeretek alapján" érdekes téma. Azt is nagy érdeklődéssel hallgatták, hogy milyen furcsa dolgokat lehetne elkövetni, ha lenne negyedik dimenzió.
Persze nem ismerem az érdeklődési körödet, lehet, hogy a fizikával hadilábon állsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!