Mit szóltok az Eszterházy Károly Egyetem lehetséges fenntartó váltásához ?
Mi közötök hozzá?
Nektek az a feladatotok, hogy tanuljatok.
Az a közünk hozzá, hogy minket is megkérdeztek a témában, de ott egymás között nem tudjuk jelenleg megvitatni...
Nem értem miért zavar egyeseket, ha felnőtt embereket nem hagynak ki ilyen fontos döntésekből.
Én nem akarom. Másról nem tudok nyilatkozni, de semmi ilyet nem hallottam, hogy bárki lezárna bármit...
Szimplán megkérdezték a véleményünk valamiről, amiről kb. nulla tájékoztatást kaptunk. Így aztán nehéz értelmesen dönteni valami mellett vagy valami ellen.
EKE-s vagyok én is.
Szerintem illett volna valami tájékoztatást adniuk, hogy miben fog megváltozni az oktatás a fenntartóváltás után. Nem teljesen értem miért nem jó ez a verzió, ami most van
Hát sajnos nem:(
Kíváncsi lennék mi lesz a másik két campussal is ezek után. Meg igazából még elég sok kérdés van bennem, de szerintem mindenkiben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!