Miért van az, hogy a Neptunban elvileg már folyósították 11.06-án az ösztöndíjat, de még mindig nem kaptam meg?
Figyelt kérdés
Néha 1 nap alatt ideér, többször pedig több napot kell rá várni.
Mitől függ ez?
2020. nov. 10. 08:25
1/3 anonim válasza:
10.én utalnak hivatalosan, legalábbis nálunk. Teljesen mindegy mit jelez a neptun, tizedikén érkezik csak meg az adott összeg. Így van ez már évek óta, mióta bejött ez az azonnali utalásos dolog is a bankoknál azóta is tizedikén jön mindíg az összeg. Hamarabb max akkor szokott érkezni, ha tizedike hétvégére esik, akkor utalnak hamarabb vagy később.
2/3 anonim válasza:
Attól, hogy banki napon folyósítják-e, illetve a nap melyik szakában. Ha mondjuk péntek este utalják, akkor azzal a kutya nem foglalkozik hétfőig. Szerintem ma megkapod.
3/3 anonim válasza:
2-es vagyok: bocs, külföldön élek, elfelejtettem, hogy otthon azonnali utalás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!