Korlatozasok, iskolabezarasok stb. kedd ejfeltol! Regota ezt vartuk! Bocsanatot kertek vegre azoktol akik megmondtak mar oktoberben, hogy oszi szunet utan digitalis oktatas lesz?!
Nem vagyok vírustagadó, de én egyáltalán nem vártam.
Jobban örültem volna, ha nem lett volna szükség további intézkedésekre, amitől megint egy csomó ember munkanélküli lesz.
Bocsánatot kérni pedig végképp nem fogok senkitől.
Ettől miért lenne annyi a vírustagadóknak? Szerinted ezek után mindenki azonnal hinni fog a vírusban, vagy mi? :D
Ezeket már nagyon régen meg kellett volna lépni...
Ma nem kaptunk, es holnap is meg szemelyes jelenlet lesz.
De ha szerdatol online lesz, en mindent ugyanugy megcsinalok ahogy eddig. En nem hereveronek eltem meg az online oktatast tavasszal sem, hanem masfele tanitasi modszernek! Raadasul nalunk nem szartak a tanarok ra, hanem minden nap 9kor bejelentkezes volt es kb delig ment az ora a classroomba!
Utana meg 3-4ig a gep elott ultem oldtam meg a feladatokat, keszitettem a beadandokat, prezentaciokat. Szoval ne altalanositsal!
És ezt sírod vissza?
Vagy csak simán provokálni akarsz,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!