Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Korlatozasok, iskolabezarasok...

Korlatozasok, iskolabezarasok stb. kedd ejfeltol! Regota ezt vartuk! Bocsanatot kertek vegre azoktol akik megmondtak mar oktoberben, hogy oszi szunet utan digitalis oktatas lesz?!

Figyelt kérdés
Virustagadoknak annyi, a kormany lepett.

2020. nov. 9. 12:27
1 2
 1/11 anonim válasza:
63%
Általános iskolák, óvodás nyitva maradnak.
2020. nov. 9. 12:31
 2/11 anonim ***** válasza:
51%

Nem vagyok vírustagadó, de én egyáltalán nem vártam.

Jobban örültem volna, ha nem lett volna szükség további intézkedésekre, amitől megint egy csomó ember munkanélküli lesz.

Bocsánatot kérni pedig végképp nem fogok senkitől.

2020. nov. 9. 12:33
 3/11 anonim ***** válasza:
34%

Ettől miért lenne annyi a vírustagadóknak? Szerinted ezek után mindenki azonnal hinni fog a vírusban, vagy mi? :D

Ezeket már nagyon régen meg kellett volna lépni...

2020. nov. 9. 12:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem kell a mellebeszeles! A kerdesem azokhoz szol, akik itt mindenkit szidtak, aki lemerte irni hogy lesz digitalis oktatas es tobben irtak konkretan az oszi szunet utant! Mi sulinkba is mondtak a tanarok mar oktoberben, hogy igy lesz! Nyilvan az oktatasi miniszteriumtol, Centrumtol tudtak...csak nem kelthettek panikot ido elott!
2020. nov. 9. 12:36
 5/11 anonim ***** válasza:
41%
Azt a leckéd kész van már?!
2020. nov. 9. 12:37
 6/11 anonim válasza:
31%
Komolyan az agyam eláll. Közlök egy tényt és lepontoztok!!
2020. nov. 9. 12:38
 7/11 A kérdező kommentje:

Ma nem kaptunk, es holnap is meg szemelyes jelenlet lesz.

De ha szerdatol online lesz, en mindent ugyanugy megcsinalok ahogy eddig. En nem hereveronek eltem meg az online oktatast tavasszal sem, hanem masfele tanitasi modszernek! Raadasul nalunk nem szartak a tanarok ra, hanem minden nap 9kor bejelentkezes volt es kb delig ment az ora a classroomba!

Utana meg 3-4ig a gep elott ultem oldtam meg a feladatokat, keszitettem a beadandokat, prezentaciokat. Szoval ne altalanositsal!

2020. nov. 9. 12:41
 8/11 anonim ***** válasza:
39%

És ezt sírod vissza?

Vagy csak simán provokálni akarsz,

2020. nov. 9. 12:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Kerdest tettem fel, de aki nem arra valaszol, azt jelentem!
2020. nov. 9. 13:09
 10/11 anonim ***** válasza:
39%
Ha ebben leled örömöd...
2020. nov. 9. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!