Távoktatás kezdődik nálunk egyetemen jövőhéttől, viszont nincs kamerám, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Minden előadás és gyakorlat online keretek között fog zajlani és előzetes utasítás alapján kamera használata kötelező. Viszont nekem asztali gépem van, nem laptop és webkamerám sincs. Mit tegyek? Úgy hallottam hogy előző félévben illetve ebben a félévben sem nagyon veszik ezt komolyana tanárok, ez igaz?
Gondoltam arra hogy külön telefonon fogok felcsatlakozni kamerával de az is agymenés lenne mert figyelni arra hogy ne boruljon el, közben figyelni a monitorra is...
Kötelezhet engem az egyetem arra hogy vegyek webkamerát?
2020. nov. 8. 13:40
11/12 anonim válasza:
Én a mobilt egyszerűen kitámasztottam könyvekkel vagy fogtam, mintha amúgy is mobiloznrk
12/12 A kérdező kommentje:
#11 egyetem? Nálatok kötelező a kamera?
2020. nov. 8. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!