Első félév után hogyan tudok kiiratkozni az egyetemről?
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogyha az első félévben vagyok, de rájöttem, hogy ez nem az én utam, akkor hogyan tudom kezdeményezni a kiiratkozást?
Illetve ilyenkor még nincsen semmilyen visszafizetési kötelezettségem igaz? :D
Köszönöm szépen ha valaki segítene nekem. Szép estét!
Miért "ki"?
miért nem "át", valamelyik neked jobban fekvő szakra?
#1, azért mert nekem jelenleg nem való ez a tanulás dolog, nagyon nem vagyok most olyan állapotban, hogy ezt magamra erőltessem, de mindegy nem tartozom magyarazattal senkinek sem, nem ez a lenyeg most :D
#2 koszi szepen, akkor az lesz valoszinuleg :)
#1, hadd döntse el, hogy mit akar. Nem is csodálom, hogy kilépnél és meg is értem, akármi álljon a döntésed mögött.
Egyébként pedig valóban, To és kérsz egy jogviszony megszüntetésére vonatkozó kérelmet.
Számolj esetleges könyvtári igazolással (hogy nem tartozol nekik könyvvel/késedelmi díjjal).
Neptunban a kérvények közt hallgatói /tanulói jogviszony megszüntetése / torlese saját kérésre
nem lehet tartozásod az egyetem felé
minden igazolványt le kell adnod (diák, hallgatói kártya ha van, kolis belepokártya).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!