Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemi jegynél hogy van ez?

Egyetemi jegynél hogy van ez?

Figyelt kérdés

Egy beadandót kellett elkészíteni, amit nem rég értékeltek. Elvileg jegyet, vagy %-t kellett volna kapnunk,de az értékelésnél ez szerepel.:

Pont.: F

(megjegyzés nincs).

A kérdésem az lenne, hogy mit takar az F?

2020. nov. 3. 18:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Én még nem láttam "F" jegyet, de az F szerintem Fx akar lenni (ami annyit jelent, hogy nem felelt meg, 59%-nál kisebb teljesítmény). Egyébként kérdezz rá a tanárodnál miért kaptál azt/mit takar.
2020. nov. 3. 18:24
 2/11 anonim ***** válasza:
33%

dejó hogy hozzád hasonlók is járhatnak egyetemre...

olvasni azért tudsz?

2020. nov. 3. 18:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nem értem a felháborodásod okát. Az F a nyugati osztályozás rendszerében az elégtelent/nem megfeleltet jelenti, de itt nálunk nem használatos, ezért is kérdeztem rá itt. Az elsőnek pedig, írtam már két napja, és válaszolt is, de a válaszban csak azt írta le, hogy a rendszerben megtalálom. Ott pedig F van.
2020. nov. 3. 19:03
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

Nálunk Fx van de amúgy F az 1-es jelent. Amúgy nem tudom hogy van máshol de nálunk pl. 6 fokozatú osztályozás van egyetemen.

F 0-49% 1

E 50-59% 2

D 60-69% 3

C 70-79% 4

B 80-89% 5

A 90-100% 6

2020. nov. 3. 20:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Utolsó. Értem, köszönöm a választ.
2020. nov. 3. 20:42
 6/11 anonim ***** válasza:
15%

nem felháborodás, csupán értetlenség...

ha még olvasni sem tudsz, akkor hogyan lehetsz egyetemista? :D

2020. nov. 3. 20:46
 7/11 A kérdező kommentje:

Utolsó továbbra sem értelek. Az "F" mint jel, értékelés a nyugati rendszerben nem jelent túl jót, sőt a legrosszabb, ezt tudtam. Itthon nem elterjedt és nem használjuk, ezért gondoltam, hogy valami más jelentése is lehet. Egyébként nagy betűket sem hátrány használni, ha már szőrszálhasogató módon nyilvánulsz meg.

I (Nem tudsz olvasni?)

2020. nov. 3. 20:50
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

lusta vagyok a shiftet használni :D

nem hasogatok én szőrszálat, csak kicsit elszomorít, hogy vannak olyanok akik úgy járnak felsőfokú iskolákba, hogy még azt sem tudják hogyan értékelik őket.

és sajnos nem te vagy az első a héten aki hangsúlyozza, hogy főiskolás, közben meg olyan kérdést tesz fel amit egy harmadikos gyerek is meg tud válaszolni...

az is sokat elmond, hogy az a legnagyobb bajod a világban, hogy valaki nem használ NAGY betűt.... :D

2020. nov. 3. 21:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A második egyetemem végzem, de egyébként fogalmam nem lett volna, hogy mit jelent az "F".... nálunk is mindenki máshogyan értékelt mindig, egyik százalékot, másik jegyet, harmadik pontot adott rá stb., mindenhol más a szokás és ez nem tudatlanság stb.
2020. nov. 3. 21:10
 10/11 anonim ***** válasza:
86%
En se hallottam még soha...
2020. nov. 4. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!