Egyetemi jegynél hogy van ez?
Egy beadandót kellett elkészíteni, amit nem rég értékeltek. Elvileg jegyet, vagy %-t kellett volna kapnunk,de az értékelésnél ez szerepel.:
Pont.: F
(megjegyzés nincs).
A kérdésem az lenne, hogy mit takar az F?
dejó hogy hozzád hasonlók is járhatnak egyetemre...
olvasni azért tudsz?
Nálunk Fx van de amúgy F az 1-es jelent. Amúgy nem tudom hogy van máshol de nálunk pl. 6 fokozatú osztályozás van egyetemen.
F 0-49% 1
E 50-59% 2
D 60-69% 3
C 70-79% 4
B 80-89% 5
A 90-100% 6
nem felháborodás, csupán értetlenség...
ha még olvasni sem tudsz, akkor hogyan lehetsz egyetemista? :D
Utolsó továbbra sem értelek. Az "F" mint jel, értékelés a nyugati rendszerben nem jelent túl jót, sőt a legrosszabb, ezt tudtam. Itthon nem elterjedt és nem használjuk, ezért gondoltam, hogy valami más jelentése is lehet. Egyébként nagy betűket sem hátrány használni, ha már szőrszálhasogató módon nyilvánulsz meg.
I (Nem tudsz olvasni?)
lusta vagyok a shiftet használni :D
nem hasogatok én szőrszálat, csak kicsit elszomorít, hogy vannak olyanok akik úgy járnak felsőfokú iskolákba, hogy még azt sem tudják hogyan értékelik őket.
és sajnos nem te vagy az első a héten aki hangsúlyozza, hogy főiskolás, közben meg olyan kérdést tesz fel amit egy harmadikos gyerek is meg tud válaszolni...
az is sokat elmond, hogy az a legnagyobb bajod a világban, hogy valaki nem használ NAGY betűt.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!