Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem kaptam érettségiről...

Nem kaptam érettségiről értesítést?

Figyelt kérdés

Emelt érettségire nem kaptam emailt, amiben le lenne írva, hogy mikor és hogyan (személyesen vagy emailben) szeretném megtekinteni az eredményem.

Az osztálytársaim már megkapták és ugyanazon az érettségin voltunk.

Mit tudnék kezdeni ezzel?

Írjak emailt?

De kinek?

2020. nov. 2. 21:10
 1/3 A kérdező kommentje:

Esetleg az lehet, hogy már egy héttel előtte, egy másik érettségin kitöltöttem egy ilyen lapot és a kettőt egybe veszik?

Mert ugyanaz az iskola intézi.

2020. nov. 2. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Emailt en sem kaptam. A megtekintes hetfon van 8tol 3ig vagy 4ig. Ezt a lapot, amire ezt leirtak, postan kaptad meg, az is rajta van pl, mikor lesz eredmenyhirdetes.
2020. nov. 2. 23:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Ilyenkor gondolom el kell menni arra az időpontra, amiről a többieknek van értesítésük.

De amúgy még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy az is az első e-mailben volt benne; de lehet, hogy nem , de szóval ilyenkor el kell menni arra az időpontra, amiről a többieknek tudomásuk van. És akkor kész. De ha hétfőn volt a megtekintés, akkor már látom, hogy tehát nem aktuális;de szóval, gondolom, azért elmentél. :):)

2020. nov. 28. 14:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!