Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akit nem vettek fel egyetemre...

Akit nem vettek fel egyetemre az mit csinált abban az egy évben amíg újra tudott jelentkezni?

Figyelt kérdés

Csak az érettségire készültetek, vagy dolgoztatok is és ha igen mit ( itt érettségivel jelenleg csak a 3 műszakos gyári munka van és a McDonald's) , vagy addig eltartottak a szüleitek és csak a tanulásra öszpontosítottatok?

Esetleg valami tanfolyamot végeztetek, ha igen mit?

2020. nov. 1. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Dolgoztam, készültem a következő felvételire.
2020. nov. 1. 18:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Mit dolgoztál, mennyi idő volt míg munkát találtál?
2020. nov. 1. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:
38%
Én fél évig voltam ilyen lebegő állapotban, amíg elkezdtem az egyetemet. Minden ridsz-rossz munkát elvállaltam, meg persze a szüleim etettek. Szóval nem kellett megkeresnem a vajas pirítósra valót, de azért jó volt hogy volt pénzem (ruhákra, bulizásra, fodrászra, gumira, stb), és nem punnyadtam otthon mély depresszióban.
2020. nov. 1. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Ja, de én akkor nem készültem semmire, szakot váltottam, azért esett ki fél év.

2020. nov. 1. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Beiratkoztam egy okj-re, hogy legyen diákom és tb-m, mert ingyen volt, és következmény nélkül ott lehetett hagyni. Hasonló munkalehetőségek miatt viszont én otthon punnyadtam mély depresszióban. :D
2020. nov. 1. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyelvet tanulj (ha van vmibol kozepfok vagy annak megfelelo akkor csinald meg a felsofokot pl angol

Ha angolbol ugy gondolod jo ami van melle tanulj meg nemetul. Nullarol 8 honap alatt felsofokig lehet jutni.

Mellette a felvetelire tanulj, ne tevesszen meg, hogy van ra idod. Minden nap keszulj ra vmennyit.

Es nyugodtan lehet gepsoron vagy mekiben is bevallalni munkat. En diakmunkaztam es mellette jottem ra egyetem inkabb egyetem mint ezek a munkak. Persze en egyetemen is eljartam ejszakai muszakokba heti 1-3 alkalom vagy 2 hetente 4 nap legalabb volt belole penzem. Szuleidel beszeld meg anyagilag mi fer bele nekik.

Jogsid ha nincs most csinald meg.

2020. nov. 2. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!