Akit nem vettek fel egyetemre az mit csinált abban az egy évben amíg újra tudott jelentkezni?
Csak az érettségire készültetek, vagy dolgoztatok is és ha igen mit ( itt érettségivel jelenleg csak a 3 műszakos gyári munka van és a McDonald's) , vagy addig eltartottak a szüleitek és csak a tanulásra öszpontosítottatok?
Esetleg valami tanfolyamot végeztetek, ha igen mit?
Ja, de én akkor nem készültem semmire, szakot váltottam, azért esett ki fél év.
Nyelvet tanulj (ha van vmibol kozepfok vagy annak megfelelo akkor csinald meg a felsofokot pl angol
Ha angolbol ugy gondolod jo ami van melle tanulj meg nemetul. Nullarol 8 honap alatt felsofokig lehet jutni.
Mellette a felvetelire tanulj, ne tevesszen meg, hogy van ra idod. Minden nap keszulj ra vmennyit.
Es nyugodtan lehet gepsoron vagy mekiben is bevallalni munkat. En diakmunkaztam es mellette jottem ra egyetem inkabb egyetem mint ezek a munkak. Persze en egyetemen is eljartam ejszakai muszakokba heti 1-3 alkalom vagy 2 hetente 4 nap legalabb volt belole penzem. Szuleidel beszeld meg anyagilag mi fer bele nekik.
Jogsid ha nincs most csinald meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!