Ahoz hogy jogi egyetemre menjek, kell érettségizni természettudományi tantárgyból?
Igen, honnan kéne a netjogtárat tudnia egyáltalán, nemhogy használni? A jogászokat KÉPZIK, és nem születnek, hatalmas különbség. A jogászok is csak emberek, ők is hibáznak, tévednek. 3 éve érettségiztem, én sem tudtam rendesen kiigazodni a szabályok, írások között, én is kérdeztem, segítséget kértem. El is rontottam az érettségimet, mert nem abból csináltam emeltet amiből már a mostani fejemmel, így önköltséges jogra mentem, majd első év után átkerültem államira. Most már harmadik évemet nyomom, az egyetem legjobb 10%-ában. Ezek alapján én sem lennék majd jó jogász, mert nem tudtam használni Google-t és a netjogtárat 18 évesen? Mikor utóbbi létezéséről sem tudtam? Elég szánalmas ez a hozzáállás ne haragudj, és érdekelne hogy csak egy fellengzős jogász(hallgató) vagy-e, vagy csak valaki aki szépen véleményt alkot olyanról amihez nem is ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!