Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi van őszi szünet után...

Mi van őszi szünet után távoktatást hírdetők csak nem volt igaza a politikus ismerősötöknek?

Figyelt kérdés
Már nem jelentik be, ma jelentettek be új szigorítást, 2-3 hétig biztos megint nem fognak. Minek kellett álhíreket terjeszteni? Én nem hittem el, de volt sok naív ember a környezetembe is akik ebben a tudatban éltek.

2020. okt. 30. 17:00
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
64%

A szlovakoknal lassan 1 honapja zarva vannak az iskolak!

Es egyeb szigoritasok vannak

Talan ossze rakod hogy “esetleg” koze lehet az 1%hoz a korlatozasoknak!

2020. nov. 2. 07:00
 32/36 anonim ***** válasza:
Kedves harmincas! Jelenleg magyarországon alig egy hét alatt találnak annyi új fertőzöttet, mint amennyit szlovákia fél lakosságában egy nap alatt, tehát amit mondasz az egy bődületes baromság.
2020. nov. 4. 18:50
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy kedves 32-es.

Ha a kormány szarik rá akkor az olyan mintha nem is lenne.

2020. nov. 4. 19:19
 34/36 anonim ***** válasza:
32-es vagyok, ezzel egyet tudok érteni, de hülyeséget és valótlant, akkor sem kell mondani.
2020. nov. 4. 20:53
 35/36 anonim ***** válasza:
65%

Úgy fogunk járni mint tavasszal az olaszok, majd figyeljétek még. Ők is ugyanígy kezdték a járvány kezelést, hogy csak legyintettek rá, aztán beindult az exponenciális emelkedés.

Itt is beindult mind a halálozások, mind a fertőzöttek számában. Ráadásul egy eüs ismerősöm mesélte, hogy náluk a kórházban már hűtő kamionba pakolták az elhunytakat mert a hullaházba már nem fértek.

2020. nov. 4. 21:56
 36/36 anonim ***** válasza:
59%
Idiota a fidesz. Ennyi
2020. nov. 5. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!