Mi van őszi szünet után távoktatást hírdetők csak nem volt igaza a politikus ismerősötöknek?
Figyelt kérdés
Már nem jelentik be, ma jelentettek be új szigorítást, 2-3 hétig biztos megint nem fognak. Minek kellett álhíreket terjeszteni? Én nem hittem el, de volt sok naív ember a környezetembe is akik ebben a tudatban éltek.2020. okt. 30. 17:00
31/36 anonim válasza:
A szlovakoknal lassan 1 honapja zarva vannak az iskolak!
Es egyeb szigoritasok vannak
Talan ossze rakod hogy “esetleg” koze lehet az 1%hoz a korlatozasoknak!
32/36 anonim válasza:
Kedves harmincas! Jelenleg magyarországon alig egy hét alatt találnak annyi új fertőzöttet, mint amennyit szlovákia fél lakosságában egy nap alatt, tehát amit mondasz az egy bődületes baromság.
33/36 anonim válasza:
Teljesen mindegy kedves 32-es.
Ha a kormány szarik rá akkor az olyan mintha nem is lenne.
34/36 anonim válasza:
32-es vagyok, ezzel egyet tudok érteni, de hülyeséget és valótlant, akkor sem kell mondani.
35/36 anonim válasza:
Úgy fogunk járni mint tavasszal az olaszok, majd figyeljétek még. Ők is ugyanígy kezdték a járvány kezelést, hogy csak legyintettek rá, aztán beindult az exponenciális emelkedés.
Itt is beindult mind a halálozások, mind a fertőzöttek számában. Ráadásul egy eüs ismerősöm mesélte, hogy náluk a kórházban már hűtő kamionba pakolták az elhunytakat mert a hullaházba már nem fértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!