Hány igazgatói/meglovás/figyelmeztető kell ahhoz hogy valakit kirugjanak ?
Figyelt kérdés
Azt mondtak hogy utolsó esélyem nem tudom láttak suli után cigizni +két lány verekedett és azt néztük de ok akartak mármint megbeszélték hogy lejatszak szoval ezért engem kirughatnak?2020. okt. 29. 20:26
1/10 anonim válasza:
Szóval azért kaptál igazgatóit mert a suli után a sulin kívül cigiztél? És mert nézted ahogy 2 lány verekezik??
2/10 A kérdező kommentje:
nem nekem ezelőtt volt egy ügyem és azért amiért vihettek volna bíróságra ez most volt meg szünet előtt
2020. okt. 29. 21:06
3/10 A kérdező kommentje:
szerintem teljesen értelmetlen mert én csak cigiztem az hogy láttam és néztük az egy dolog nem hiszem higy nagy közük van ahhoz hogy én cigizek avgy ilyesmi ..mondtak már olyat hogy suli után amíg haza nem erek az iskola a gondos rám hogy ne legyen bajom de nem csináltam semmit akkor azért gondolom nem fognak kirúgni max egy el beszélgetés
2020. okt. 29. 21:10
5/10 A kérdező kommentje:
nem mondtam nekik mert nem akartam balhét amíg nem tudok semmiről nem láttam értelmet elmondani nekik
2020. okt. 29. 21:15
6/10 anonim válasza:
Igazad van. Elég csak azt elmondani nekik, hogy kiba$$ztak a suliból...
7/10 A kérdező kommentje:
én nem azért kérdeztem hogy nekem állj ... épp ez az hogy tanács kene mert én elmondom neki hogy ki próbáltam nem azzal van a baj csak nem láttam értelmet és nem értem amikor kérdezek valamit h”szerintetek mit kaphatok” akkor minek kell bele vonni a szülőt engem ez érdekelt hátha tudsz olyat mondani amivel azt mondom magamnak h elmondom vagy ilyesmi
2020. okt. 29. 21:27
8/10 A kérdező kommentje:
meg igazából az igazgató látott már osztalytarsaimat cigizni ..nem szólt semmit nem hiszem hogy most amikor verekedik két lány nekem állnának h “ te minek cigizel?”max megkérdik elmondom az igazat csa.. szerintem van nekik elég dolgok mint hogy utannam nyomozzanak de persze ha nem így gondolod mond el nyugodtan érdekel
2020. okt. 29. 21:29
9/10 anonim válasza:
Leírtam az előző kérdésednél. Kb ötöt kell hibázni (hatalmasat), hogy eltanàcsoljanak. Kirúgás nincs általánosban, eltanàcsolàs van. Nyolcadikban 14 éves vagy, tanköteles, ne aggódj. Valószínűleg "megúszod" a cigizést azzal, hogy behívják a szüleidet, meg kapsz egy intőt, meg a magatartàsod kettes lesz.
10/10 anonim válasza:
Gondolom összesen ennyi baj van veled, bent egész nap irodalmi nyelven trillázó, végletesen udvarias, szorgalmas és segítőkész mintagyerek vagy, azért van már felfestve a benyilazott bakancsnyom a seggedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!