Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik nyelvet tanuljam? (...

Melyik nyelvet tanuljam? ( 17378. ilyen kérdés)

Figyelt kérdés

2020. okt. 26. 22:54
A kérdező szavazást indított:
Olasz
Francia
Spanyol
21 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
C++
2020. okt. 26. 22:58
 2/14 anonim ***** válasza:
15%

Fújmá, franciát minek? Csigát zabálni? :D

Olasz vagy spanyollal többre mész.

2020. okt. 26. 23:13
 3/14 anonim ***** válasza:
17%

Olasz, spanyol = full felesleges ezeket tanulni, csak időpocsékolás. Soha nem fogod használni őket. (Én olaszból érettségiztem, és azóta 1-2 alkalom volt, hogy használni tudtam volna, de akkor se volt fontos.)

Marad a francia.

2020. okt. 26. 23:23
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem Európában meg mindig az angol-nemet-francia triumvirátus a nyerő. A tobbivel akkor erdemes foglalkozni ha kedvtelesbol szeretned csinalni. Tehat tanulhatsz te olaszul, ha nem egy olasz kontaktokkal rendelkezo cegnel helyezkedsz el vele. Nem sok ilyen van. Akkor kezdj bele ha tenyleg baromira izgat a nyelv, ha mar azert erdemesnek tartod megtanulni, hogy azon a nyelven olvashass vagy nezhess filmet. Nemet-francia-angol nyelvekkel viszont tömérdek a lehetoseg, mindig lesz vele munka Magyaroszagon is.
2020. okt. 27. 00:02
 5/14 A kérdező kommentje:
Hogyhogy az olasz lett az utolsó? Sokkal hasznosabb mint a spanyol ( Európában)
2020. okt. 27. 08:43
 6/14 A kérdező kommentje:
A németet is tanulom de olyan **** unalmas és ürülék egy nyelv hogy nincs kedvem tanulni
2020. okt. 27. 08:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kérdezik azt hogy ''milyen nyelvet tanuljak?''. Ez a te döntésed. Bármelyiket választod az tuti hasznos lesz az életedben, és akármelyik nyelvet tanulod az biztos hogy nem fogsz vele semmit veszteni
2020. okt. 30. 15:12
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem biztos hogy hasznos lesz bármelyik is valaha. Megtanulok üzbégül, mit kezdjek vele? És de, veszthetek vele. A nyelvek tanulásába pénzt kell tölteni és IDŐT. Mind a kettőt vesztek.. persze ha tényleg fontos nyelvről van szó akkor ez nem nagy baj
2020. okt. 30. 15:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Attól is függ hogy milyen gyorsan tanulsz meg egy nyelvet hogy milyen a nelyvérzéked.
2020. okt. 30. 15:22
 10/14 anonim ***** válasza:

3/9

:D Sírok, ennyire kiakadtál azon, hogy a franciát haszontalannak tartja valaki?

Na mondd csak, akkor mégis hol hasznosítod - Franciaországon kívül - a francia nyelvtudást, nagyokos? Na ugye, sehol.

Az olaszt se sok helyen, az igaz, de a spanyollal már más a helyzet azért. Tudod, azt beszélik Spanyolországon kívül is egynéhány helyen. (Földrajzi felfedezések, Kolumbusz, stb. kulcsszavakkal keresgélj a googleban)

2020. nov. 2. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!