Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pécsen milyen lehetőségek...

Pécsen milyen lehetőségek vannak egyetemistáknak?

Figyelt kérdés
Szegedi vagyok. Pécsre szeretnék egyetemre menni, nézelödöm állások és lakások terén, de remélem, hogy valaki pécsi is tud véleményt mondani. Mennyire van munkalehetőség és hogy fizetnek? Lehetséges abból albérletet fizetni?

2020. okt. 26. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges. Pécsett van jópár diákmunka lehetőség. Ha benézel a diákszövetkezetek weboldalaira, látni fogod a kínálatot.
2020. okt. 26. 22:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Diákmunka terén nem valami jó a felhozatal, viszont lakás nagyon sok van, jó áron is ki lehet fogni.

Én ösztöndíjból tartottam fenn magam, meg diákmunkából, de az utóbbi elég sz.arul fizetett.

2020. okt. 27. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!