Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan alakul át az OKJ...

Hogyan alakul át az OKJ képzés jövőre?

Figyelt kérdés
Szeretnék jövőre egy mérlegképes könyvelői tanfolyamot elvégezni az egyetem mellett, de még nem olvastam teljesen utána hogyan is fog átalakulni ez az egész. Nagyvonalakban előre mit tudnátok mondani, miben változnak a képzések, akár egy mérlegképes könyvelői képzés?
2020. okt. 17. 19:08
 1/2 anonim ***** válasza:
25%
Én szerintem a megnevezésül fog csak változni, de lehet rosszul informált vagyok.
2020. okt. 17. 21:37
 2/2 anonim ***** válasza:

A 'mérlegképes könyvelő' szak kikerül a képzési jegyzékből, és egy "összetett" képzésben lehet elvégezni 2 év alatt kizárólag iskolarendszerben (esti vagy nappali tagozaton), felnőttképzésben nem.

Itt minden információt megtalálsz:

[link]

2020. okt. 17. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!