Filmszínész szeretnék lenni. Mi kell hozzá?
Ez az álmom már 5-6 éves korom óta megvan. Mások szerint és szerintem is megvan hozzá a tehetségem.
4 évet jártam dráma szakkörre, nagyon sok versenyt nyertünk. A legjobb eredményem országos 1. helyezett volt. Énekhangom is van, bár egy Beyoncéval nem érek fel, viszont jártam 2 évet kórusba, és jelenleg énektanárhoz. Sok versenyre kijutottam énekléssel is.
Elsőnek természetesen itthon szeretném elkezdeni a karrieremet, majd HA minden jól alakulna, akkor én is, (mint több millió ember) kimennék Amerikába szerencsét próbálni. Hisz kit nem vonz Hollywood? Tudom, erre kevés esélye van egy magyarnak. Az angol nyelvvel sincs különösebb bajom, harmadiktól tanulom, és mindig 5-ös voltam belőle. A nagybátyám sokat segít, mert Angliában él 12 éve.
Szóval, ezeket a szempontokat egybevéve mennyi esélyem lenne itthon filmszínésznek menni? (Majd Amerikába?)
Köszönöm előre a válaszokat!
16/L
„Próbáld meg, legfeljebb sikerül”
www.kre.hu › oregdiakok › interjuk › 399-interjuk4
Foglalkozását tekintve színész, tréner, értékesítő, mentálhigiénés segítő ... de szó sincs róla, hogy tizenévesen már tudtam volna, hogy színész akarok lenni. ... a váltást, csak nem merek lépni, vajon mi kellhet hozzá, hogy megtegyem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!