Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Középiskolába megyek a legelső...

Középiskolába megyek a legelső tanévnyitón a szűlő ott legyen?

Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
külön tanévnyitó van?:O mert nekünk úgy megy, hogy szept. 1én bemegyünk, a teremben végighallgatjuk az évnyitót (nem kell ünneplő, kb 20 perc), aztán 3 óra osztályfőnöki.
2010. aug. 8. 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Vannak ott szülők, de teljesen fölösleges, úgyse anyuci szoknyája mellett állsz, hanem az osztályoddal, és senki nem foglalkozik vele, hogy ott van-e vagy nincs.
2010. aug. 8. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Az elsőre szerintem még engedd be őket, nekik is jobb meg neked is, ha látják, milyen társaságba kerülsz.
2010. aug. 8. 17:58
 4/7 anonim válasza:
79%

Ott lehet..csak felesleges.

Elég idős vagy már ahhoz, hogy egyedül menj. :D

2010. aug. 8. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Én is most megyek középiskolába egyedül megyek az évnyitóra, az összes ismerősöm aki most megy 9.be egyedül fog menni.:)
2010. aug. 8. 18:16
 6/7 anonim ***** válasza:
nyugodtan ott lehet. nem ciki ha azért kérdezed. végülis az még csak 9. osztály. sokakat az egyetemre is elkísérnek. jól ki is röhögtük őket. :-D
2010. aug. 8. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Én anno egyedül mentem. De volt pár szülő, aki elkísérte a gyerekét.
2010. aug. 8. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!