Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fizika alapozó tárgyhoz jók a...

Fizika alapozó tárgyhoz jók a Mozaikos könyvek?

Figyelt kérdés
Kicsit érdekes a helyzetem.Most vagyok villamosmérnöki szakon első éves az Óbudain és van egy ilyen tárgyunk,hogy természettudomámyok alapjai.Kb. ilyen fizika felzárkóztató.Én már elég régen tettem érettségit középszinten(kb. 3 éve) és jövőhéten zh.Nagyából emelt szinten veszük a fizikát át.Eddig más tárgyra készültem amiből már túlvagyunk a zh-n és nem sok időm volt erre.Most neki ülnék,feladatokat megoldani de kellene az elmélet is.A feladatokat általában a Moór Ágnes féle feladatgyűjteményből ill. Dér-Radnai-Soós-ból csináljuk.Ezekhez elméleti szempontból jó a Mozaik-féle könyvek?

2020. okt. 8. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Hát ez nagyon tetszik. :)

Annak idején a műegyetemi felvételire készültem a Dér-Radnai-Soósból...

De végülis a trendbe, amit meghatároztam, beleillik, mert szerintem az emberiség a múlt század hatvanas-hetvenes éveiben érte el szellemi csúcspontját, azóta hanyatlik.

2020. okt. 8. 17:08
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Gratulálok, én 10.ben belenéztem a dér Radnai sosba és azt mondtam h nane ez hót unalmas

2015

Biztos hanyatlik a világ?

2020. okt. 8. 17:11
 3/3 anonim ***** válasza:
28%
Hát, ha ma már azt nem érti valaki, hogy az anno felvételire szánt példatárat ma a felsőoktatási intézmény első évfolyamában használják, akkor nagyon hanyatlik. :D
2020. nov. 8. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!