Webler grafikus képzés vélemények?
Figyelt kérdés
A webler grafikus képzésről vélemények tapasztalatok? Tudás felelevenítés miatt néztem ki a Győri képzést, de nagyon vegyesek a vélemények az oldalon. Sokan írták hogy semmire nem mentek vele, nem szeretnék majdnem félmilliót kidobni az ablakon ha tényleg nem olyan jó.2020. okt. 8. 10:08
1/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, s ráadásul ez a majdnem félmilliós tanfolyam (művészeti grafikus tanf.) Írtam nekik, s azt írták ez az "új OKJ".
2/3 anonim válasza:
Nekem nagyon negatív, de nem grafikus tanfolyamon voltam.
Nagyon sok pénzért iszonyatosan minimális dolgot tanítanak, sőt mondhatnám, hogy szinte semmit.
Külföldi online tanulós oldalakon ez most nem túlzás 20szor olcsóbban több tudást kapsz. Oklevelet ígérnek a végén, de ha nem mész át a bullshit vizsgájukon, ami nem tudást mér, csak valami random hülyeség akkor oklevelet se kapsz.
3/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem ajánlom. Jelenleg csinálom lassan 3 hónapja, nem tudom hogy működik, hogy több tanár van-e vagy csak az akivel én most vagyok, mindenesetre ő borzalmas. Én úgy álltam neki ennek a tanfolyamnak, hogy jó pár éves haladó szintű tudásom van, de még én is sokszor sík hülyének érzem magamat, nem tudom egy teljesen amatőr, hogyan tudja ezt teljesíteni. Baromi nehéz a legtöbb házi, a tanár kicsit sem segítőkész, egy kiégett bunkó aki flegmázik, ennek ellenére az ő feladatkörét hanyagul végzi. Sokszor azt sem tudja mit adott már le és mit nem, de tőlünk elvárja a maximumot. Biztos, hogy panaszt fogok tenni az iskolánál amint végzek, már ha sikerül ilyen feltételek mellett végeznem. Egyedül a papír miatt szenvedem végig ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!