Mennyi volt a mostani ponthatár úgy általában? Szóval hogy mi alatt nem vesznek fel sehova?
A jogszabalyi minimu FSZ-re 140, alap/oszt. -ra 200. Fsz-nel olyan 200, de lattam olyan jogi, levelezo koltsegeset, ahol 200 korul volt.
Allamin sztem nincs 300 alatta nagyon, csak nehany TTK-os kepzes.A bolcseszen, meg olyan 340 folotti.
Attól függ, hogy hova akarsz menni... Ha slágerszak, akkor számíthatsz akár 400 pont feletti ponthatárra is, ha TTK, akkor olyan 210-220 körül (Bár ha jól emlékszem, ELTE TTK kémia 310en valamennyi volt most, de pl DE TTK kémia 211 pont.)
Hogy lesz neked jövőre 350 pontod? már előre tudod, hogy hanyasra érettségizel... tudhatsz valamit...
(Ennél már csak osztálytársam a keményebb, már tizenegyedik év végén, egy 80%-os angol (középszintű) előrehozottal kiszámolta, hogy neki már így 382 pontja van...)
Kedves utolsó! Ne okoskodj, mert én már leérettségiztem .. HAHAHAHA, úgyhogy nem kell oltani:)
Okj-s képzésre megyek most, ami plusz pont, + a nyelvvizsgám ... így lesz 350 pontom kedves utolsó! És ez tuti biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!