matek, fizika - magyar (egyértelműen) De leginkább azokból, amelyek Téged legjobban érdekelnek.
2020. okt. 4. 22:24
3/8 A kérdező kommentje:
Magyar és infó fakton vagyok. Viszont a magyart nagyon nehéznek találom. Infóból pedig csak közepet szeretném letenni. Szóval mivel a magyar nem fog menni ezért most kétségbe estem picit, hogy miből legyen az emeltem.
2020. okt. 4. 22:31
4/8 anonim válasza:
Biosz, töri. Bar nem tudom beleelni magam mert mindig is ruhelltem a matekot, fizikat. Igy a kettes valaszolo kommentjeben nem tudom mennyi igaszsag van.
2020. okt. 4. 22:32
5/8 anonim válasza:
A magyar pont nagyon nehéz, sokszor még a tanárok is azt mondják, hogy ne, még annak is aki igen jó magyarból. Aki szerint a magyar könnyű az nézzen csak meg egy magyar érettségit emelten, és próbálja meg kitölteni.
Szerintem talán történelemből a legkönnyebb.
2020. okt. 5. 00:07
6/8 anonim válasza:
Magyar és biosz a legnehezebb, nem tudom, miért irtátok könnyűnek. A kémia és a töri követelmény van a legpontosabban megfogalmazva, azokból könyebb célirányosan felkészülni. Amúgy szerintem infóból kéne emeltezned, nem sokkal nehezebb, mint a közép
2020. nov. 4. 20:04
7/8 anonim válasza:
Földrajzból.
2023. nov. 27. 14:29
8/8 anonim válasza:
Idegen nyelvekből viszonylag egyszerűbb az emelt szint (kb középfokú nyelvvizsga szintjén van).
Kémiából és biológiából (meg történelemből) a követelmények valóban egzaktak, viszont emelt szinten ezek elég nehezek (talán a biológia a legnehezebb de a másik kettő is az).
Matematikából se könnyű az emelt szint.
Magyarból nagyon szubjektív a pontozás amiatt nem javaslom.
Ha "könnyű" emelt szintű érettségit szeretnél akkor angol/német (amelyikben jobb vagy).
Persze ha a továbbtanuláshoz más kell akkor tárgytalan a kérdés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!