Egy 2 magos régi laptop elég lesz a közelgő távoktatáshoz?
Tanár szólt, hogy lassan mindenki gondolja át milyen eszköze van otthon a távoktatáshoz, mert nemsoká kelleni fog.
egy 2 magos régi laptop még win7-es elég lesz? webcam van, böngésző elfut más mi kell?
Állítólag október folyamán vmikor. Állítólag. Mindegy rajtam nem múlik én készen állok, tőlem akár holnaptól lehet, sőt kifejezetten örülök neki minél hamarabb.
A napi 2 órás békávézást kapásból megspórolom.
Attól függ, milyen szakon vagy. Ha programozóin, akkor ott necces egy ilyen régi laptop. (Elsőként arra jártam, így tudom miről beszélek) Ha más szakon, és ha a laptopon fut az Office programcsomag, akkor elég lesz szerintem. Ha általános vagy középsulis vagy, akkor nem tudom, a tanárt kérdezd meg.
A távoktatás gondolata egyébként reális, legalábbis egyetemen vagy főiskolán, mert nálunk sok 60+ tanár van, és a távosok már online oktatásban vannak és lehet online vizsgáznak is. Nekünk nappalisoknak is már mondta egy-két tanár, hogy lehet online otthoni vizsgáin lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!