Mire számíthatok? Bővebben alul
Figyelt kérdés
Beadtam a pót jelentkezést egy közgazdász szakra, most júliusba 320 volt ott a ponthatár. Nekem 338 pontom van:S fizetős lenne a szak, ezekkel még nincs is baj, csak megláttam az arányszámot, azt hittem megbolondulok. Tavaly 310 pont volt a júliusi, és a pót jelentkezésnél is, nem változott, és 90 hely volt meghirdetve azon a karon. Most csak 50 van, gondolom ez is feleződik, mert ezen a karon 2 szak van, és a képzési területre adnak ki ennyi felvehető embert :S minden reményt elvesztettem, tuti nem vesznek fel, és 27.ig megbolondulok :S:S
Mire számíthatok szerintetek?
25F
2010. aug. 6. 19:19
1/4 anonim válasza:
Ha 338 pontod lett, de a ponthatár 320, akkor miért jelentkeztél pótfelvételire? Vagy most én ezt nem értem...
2/4 A kérdező kommentje:
18 ponttal lett több nekem mint a ponthatár volt a rendes felvételi eljárásnál. És ezen az egyetemen nem szokott növekedni a pót ponthatár, de eddig sok emberkét is vettek fel...
2010. aug. 7. 14:33
3/4 anonim válasza:
Jah... te akkor rendes felvételinél ide nem jelentkeztél...
Azt hittem igen, mert akkor felvettek...
Annyit tudok mondani, hogy
"Ember! Küzdve küzdj és bízva bízzál!"
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, ehhez tartom magam, kedves vagy :) majd megírom hogy felvettek-e .. csak bírjam ki addig :)
2010. aug. 8. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!