Van aki még nem dobta ki a korábbi tankönyveit?
Én még használom a középiskolás könyveim egy részét, így azokat nem adtam oda senkinek. (A többit amit nem használok azt már elajándékoztam) Számomra a májusi szintemelő érettségikig van értelme tárolni, mert addig használom. Utána (mivel szinte új könyvek, nincsenek benne írások/foltok se) fiatalabb rokonoknak oda adom a kidolgozott tételekkel együtt. Ugyanabba az iskolába járok velük még(én 13. osztályban[technikusi], ők meg 9-11. osztályosok) és ugyanazok a tanárok tanítják őket, mint anno engem, így nekik tudom, hogy jól jön ez a segítség.
Általában addig tárolja az emberek a könyveket amíg használja vagy emlék köt hozzá. Ez lehet 1 hónap vagy 30 év is. Így mindenki maga érzi, hogy mikor fogja kidobni és meddig akarja még tárolni. Az utolsó kérdésre meg az a válasz, hogy először az ismeretségi körben érdemes elajándékozni. (Ha nem kell senkinek akkor az iskola könyvtárban örömmel fogadják a jó állapotú könyveket)Főleg,ha régebbi könyv, mert az esetek többségében jobban használható/jobb magyarázat és ábra található benne, mint az új félék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!