Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tudnátok jól részletező/magyar...

Tudnátok jól részletező/magyarázó fizika könyvet, ami alapoktól magyaráz (ergo középiskolától - egyetemig)???

Figyelt kérdés
Főképp egyetemhez kell nyilván, csak már régen tanultam a fizikát, azért írtam úgy a kérdést ahogy
2020. szept. 14. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Tehát egy könyvben az alapok és az egyetemes tanagyag?

Ezt hogy képzelted el?

Annyit tudok neked tanácsolni,hogy középiskolás (9. 10. 11. 12.,vagy csak amelyik osztályt gondolod) osztályos MOZAIKOS fizika tankönyveket vegyél

2020. szept. 14. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Imádtam.

2020. szept. 14. 17:53
 3/5 A kérdező kommentje:

#1 Én sem láttam sokat esélyét, hogy létezik ilyen könyv csak hátha valami, jó az egyetem szintű könyv is ha jól magyararáz

Én még pluszba ezeket láttam írva még, ezek közzül melyiket tudjátok ajánlani még esetleg??

Bérces György - Skrapits Lajos - Dr. Tasnádi Péter - Mechanika I

Lev Landau - Elméleti fizika I, Elméleti fizika II

Litz József - Fizika I-III

Hevesi Imre - Elektromosságtan

George Gamow- Fizika

Alvin Hudson/Rex Nelson Útban a modern fizikához

Dr. Szalay Béla - Fizika

Holics László - Fizika

Simonyi Károly - Villamosságtan

Bolyai-sorozat fizika könyv

Dr. Erostyák János / Dr. Litz József - A fizika alapjai

Dr. Budó Ágoston: Kísérleti fizika I-III.

(Ezen felül egyébként még ha valaki tud írhatja, ha létezikk ilyen feltételek között könyv)

2020. szept. 14. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát én is a fizikatankönyveket írtam volna.

Létezik olyan, hogy zanzaTV, ott kísérletektől kezdve mindent megmagyaráz, azt tudom még ajánlani.

2020. szept. 22. 06:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Feymann könyvek is
2021. jún. 8. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!