Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az Oktatási Hivatal postai...

Az Oktatási Hivatal postai címe miért nem tartalmaz se utca nevet, se házszámot, se postafiókot?

Figyelt kérdés

Levelet kellene írnom nekik, viszont a hivatalos postai címük az ennyi:

Oktatási Hivatal

Magyar Állami Ösztöndíj Főosztály

Budapest

1893

Innen van: [link]

Életemben párszor adtam csak fel levelet, de ilyen még sosem volt, hogy nem tartalmaz semmi konkrétumot egy cím, még egy postafiókot se.

Ilyen létezik és tényleg kiviszik ez alapján a levelet, vagy én nem veszek észre valamit?

2020. szept. 13. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Az Oktatási Hivatal elérhetőségei

Székhely

1055 Budapest, Szalay utca 10-14.

Levelezési cím

1363 Budapest, Pf. 19.

2020. szept. 13. 22:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Na igen, de ahol a személyes ügyintézés van, az nem ugyan az, ahová várják a postát.

Ezt a "1363 Budapest, Pf. 19." címet én is megtaláltam, de akkor miért más van a hivatal honlapján?

A határozatban amit küldtek, ott sem ez a cím szerepel, hanem amit én írtam fentebb. Csak én nem értem, hogy ennyi alapján hogy viszi ki a posta...

2020. szept. 13. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A posta irányítószám alapján szortírozza a leveleket. Ez egy egyedi irányítószám, ilyesmit azok a szervezetek kapnak, akiknél nagy a levélforgalom. Meg fogja találni a kézbesítő, ne aggódj. :)
2020. szept. 13. 22:38
 4/5 BlackSword ***** válasza:
100%
Saját irányítószámuk van...
2020. szept. 15. 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Kiemelt iranyítószámnak hívják. Sok cégnek is van ilyen, pl BonPrix, Raiffeisen.
2020. szept. 26. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!