Milyen előnyei/hátrányai vannak,ha valaki abszolút nem a végzettségének megfelelően kíván elhelyeszkedni?
És ezekre csak most jöttél rá? Sok értelme volt így végig csinálni az egyetemet/főiskolát. Mégis milyen szak ez ahol még a nem diplomás elhelyezkedés is jobb?
6-os, sok ilyen van hidd el. Pedagógusok szoktak kiábrándulni, illetve természettudományos, agrár végzettségűek is. Meg még sok bölcsész. A sor végtelen amúgy, nem is ragozom :D.
Amúgy pontosan ebben a cipőben vagyok, és egyelőre azt látom, hogy nem fogom megúszni, hogy tanuljak mégvalamit. Addig maradnak olyan munkakörök, ahol én vagyok a legbutább az adott területen, mindent 0-ról kell tanulnom és alacsonyan fizetnek, mint betanított dolgozót. De persze főleg a fővárosban ki lehet fogni csomó olyat, ahol valamiért megtetszel a hr-esnek, behív és felvesznek mert bármilyen diploma megfelel nekik, és a fizu sem rossz. De ehhez egy valag szerencse kell.
Ha nyelvtudás van nem feltétlenül vágtad el magad.
Pl: Budapesti SSCk tele vannak jóképességű, nyelveket beszélő tanárokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!