Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan akadályozhatnám meg...

Hogyan akadályozhatnám meg hogy rosszul legyek bonctermi gyakorlaton?

Figyelt kérdés
Ma volt az első anatómia gyakorlatom a boncterembem, ahol rosszul lettem pedig még csak csontokról volt szó. Nem ájultam el, de közel voltam hozzá. Jövőhéten pedig már rendesen boncolunk. Valaki aki volt már hasonló helyzetben tudna tanácsot adni, hogy hogyan tudnék ezen felül kerekedni?

2020. szept. 7. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj nincs. A hozzászokás is része az orvossá válásnak. Mindig egyre jobb lesz, gondolj arra mi a célod!

Egyél boncterem előtt!!!

Ha van nyitható ablak, szívj friss levegőt.

Ülj le.

Amikor előtted van a cadaver, nem kell bámulni, rámeredni. Pillants oda, jó ott van, aztán nézd meg milyen színű a csempe, pillants oda megint, jó nincs semmi baj, nézd meg hány szék van, stb.

Ekkor remélem megállapíthatod, hogy ott vagy, tanultok, nem lett semmi baj. Megnyugszol és onnantól feszülten figyelhetsz.😃

2020. szept. 7. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Oh...Ez természetes. És első alkalommal még nem is olyan lesz. Majd amikor bűnügyi testtel kell dolgozni, vagy esetleg olyannal, aki vízbefullot.. Na akkor leszel igazán rosszul. Ehhez is kell egy gyomor.
2020. szept. 8. 00:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy vegyél be b6 vitamint hányinger ellen és macskagyökér kivonatot, hogy nyugodtabb legyél. Egyik sem fog semmit befolyásolni, hogy ne tudj gondolkodni vagy cselekedni. :)
2020. szept. 8. 00:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
És az elején egyél és igyál, nehogy ájulás legyen a vége. Mert nem csak olyan volt, hogy valaki elhányta magát, hanem össze is esett ...
2020. szept. 8. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!