Szerezzek munkát?
21 éves vagyok egyetemista tanárnak tanulok. Es most dilemmában vagyok. Nem dolgoztam még sehol, ennek az az oka hogy falun lakom és a legközelebbi város ahol tudnék vagy lenne munka 40km-re van tőlünk. Eleg drága lenne az utazás. Itthon "dolgozok" segítek a szüleimnek mezőgazdaságban, illetve állatokkal. Nehez manapság napszámost találni és mivel en ide születtem tudom hogy mit hogy kell csinálni. Azert tettem fel ezt a kérdést mert majd állásra jelentkezésnél nem tudom mennyit számít mondjuk az hogy árufeltöltő voltam valahol vagy volt tapasztalatom már a munka világában. Jó tanuló vagyok van nyelvvizsgám is es tervezek is még. TDK-ra is szeretnék menni jövőre, azt is láttam hogy egy állas esetén jó néven veszik.
Itthon eleg sok munka van, de nem tudom a jövőm szempontjaiból hamarabb találnék e állast vagy jobb helyre is felvennének e ha lenne tapasztalatom (bár ugye a tanári meg a diákmunkák távol állnak egymástól).
Mindenki véleményére kíváncsi vagyok. :)
Próbálj meg tanítani akkor. Kérdezz körbe a közeli általánosokban/gimikben, hogy van-e igény magántanárra, megengedik-e hogy hirdesd ott magad. Vagy ha van biztos interneted, akkor online órákat is tarthatsz. Így elkezdhetsz plusz pénzt keresni, de te osztanád be az idődet, és a földeken is tudsz dolgozni, ha kell ember.
(és legalább rájössz, hogy tényleg szeretnél-e tanítani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!