Szerezzek munkát?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok egyetemista tanárnak tanulok. Es most dilemmában vagyok. Nem dolgoztam még sehol, ennek az az oka hogy falun lakom és a legközelebbi város ahol tudnék vagy lenne munka 40km-re van tőlünk. Eleg drága lenne az utazás. Itthon "dolgozok" segítek a szüleimnek mezőgazdaságban, illetve állatokkal. Nehez manapság napszámost találni és mivel en ide születtem tudom hogy mit hogy kell csinálni. Azert tettem fel ezt a kérdést mert majd állásra jelentkezésnél nem tudom mennyit számít mondjuk az hogy árufeltöltő voltam valahol vagy volt tapasztalatom már a munka világában. Jó tanuló vagyok van nyelvvizsgám is es tervezek is még. TDK-ra is szeretnék menni jövőre, azt is láttam hogy egy állas esetén jó néven veszik.

Itthon eleg sok munka van, de nem tudom a jövőm szempontjaiból hamarabb találnék e állast vagy jobb helyre is felvennének e ha lenne tapasztalatom (bár ugye a tanári meg a diákmunkák távol állnak egymástól).

Mindenki véleményére kíváncsi vagyok. :)

2020. aug. 29. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
Egy nem szakmába vágó diákmunka nem sokat oszt vagy szoroz.
2020. aug. 29. 21:17
 2/3 grafno ***** válasza:
24%
Ismerösnek egy 30tehenböl allo "farmja" van. Nem biztos, hogy farmnak hivjak, de 7/24 munka van az allatokkal. Nincs pihenö nap. A helyszin felsöausztria ami az oberennszenis tul van kicsivel es ök(mostanaban Mentek nyugdijba) kb 4-6eut szednek be havonta kiadast nemszamolva csak a tejböl +allat eladas, föld berlet Stb. Ott van 2 gyerek diplomaval akik inkabb bekötöztek a varosba mert a munka ne, tetszik. Ertekben több Millio Euro ami pihen ott. A föld területe több Hektar de a domb miatt csak allattartas lehetseges nagyban. En csinalnam, ha kilehet szedni penzt belöle. Ott 2en vannak es szinte minden gepesitve van. Tobb traktor, "utanfutokkal" hatalmas raktarakkal. Ha megtudnal elni akkor csak a mezögaudasag
2020. aug. 29. 21:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Próbálj meg tanítani akkor. Kérdezz körbe a közeli általánosokban/gimikben, hogy van-e igény magántanárra, megengedik-e hogy hirdesd ott magad. Vagy ha van biztos interneted, akkor online órákat is tarthatsz. Így elkezdhetsz plusz pénzt keresni, de te osztanád be az idődet, és a földeken is tudsz dolgozni, ha kell ember.

(és legalább rájössz, hogy tényleg szeretnél-e tanítani)

2020. aug. 29. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!