Elkezdődik az iskola kedden? Vagy bejelentik, hogy mégsem?
Figyelt kérdés
2020. aug. 29. 09:07
2/15 anonim válasza:
Dolgok úgy állnak hogy szerencsére el fog indulni. Maradjon is így.
Üdv egy szakmunkás aki tavalyi tanévben érettségizett xd
3/15 anonim válasza:
Elkezdődik. Más kérdés, mennyi ideig fog tartani. Amilyen életszerűtlen szabályokat a gyerekeim sulijában hoztak, én csodálkoznék, ha az őszi szünetig kitartanának, de adja Isten, hogy ne legyen igazam.
4/15 anonim válasza:
Már 100001-szer el lett mondva,hogy hagyományosan/normálisan fog elindulni a tanév.
5/15 anonim válasza:
Igen, kedd előtt le kell fürödni s kulturáltan megjelenni másnap;)
6/15 anonim válasza:
#4 Az egy dolog, hogy mit mondanak. Nálunk a gólyanap pár napja reggel kezdődött volna, és éjfélkor mondták le, már minden el volt pedig készülve. Bementünk az iskolába, és a portás azt mondja, hogy szinte óráról órára változik a terv, és nem tudnak semmit ők se. A pedagógusok is akkor értesültek a gólyanap elmaradásáról, mint mi. Szóval én már semmiben nem vagyok biztos, bármelyik váratlan pillanatban borulhat az egész. Most úgy néz ki, lesz évnyitó, de hogy mi lesz utána, az rejtély.
7/15 anonim válasza:
Pedig 99,99% az esély hagyományosan fog indulni a suli. De az,hogy rá egy hétre mi lesz,az már más téma
8/15 anonim válasza:
Nem hagyományosan fog elindulni. Szünetekben kötelező lessz a maszk, meg lesz adva melyik osztály mikor lehet a zsibongòban, rendőrök felügyelnek. Más termébe nem mehetünk be. Apám azt mondta őszi szünetről már lehet nem megyünk vissza... én örülnék neki. Könnyebb volt a digitális oktatás
9/15 anonim válasza:
A gyógypedagógus ismerősöm szerint őszi szünettől már távoktatás.
De az,hogy szept.elsején be kell menni,az fix
10/15 anonim válasza:
Én idén leszek végzős, és nekünk azt mondták, hogy indul minden ahogy lenne, csak épp évnyitó ünnepély nélkül, maszk kötelező, más bejáraton mennek be a gyerekek tagozatonként, és mindent folyamatosan fertőtlenítenek. Szerintem max. 2 hétig fog ez így tartani, mert pénz sincs a tisztítószerekre (még papírt is mi vittünk, aztán egy idő után már nyomtatni se nyomtattak nekünk, mert elfogyott a tinta), és a gyerekek is nagyon hamar megelégelik majd ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!