Hogyan jelentkezzek jövőre tovább tanulni? Elektronikusan vagy levélben?
én tavaly levélben jelentkeztem. minden simán ment, fel is vettek, semmi problémám nem volt.
Idén most pót jelentkezésnél e -felvin jelentkeztem... egyszerűnek tűnik a kezelése, nekem már túl egyszerűnek ezért gyanakszom h valamit el is csesztem :D majd meglátjuk :)
"Jobb levélben jelentkezni, mert az elektronikus macerásabb és nem megbízható"
Mert a levél aztán nagyon megbízható ugye? :DD
Elkeveri a posta és még sorolhatnám, hogy mennyi mindent írhat el az ember.
Miért nem megbízható az e-felvi? Amiért az utolsó pillanatban összeomlott a rendszer? Ha valaki nem az utolsó napra hagyja a jelentkezést, semmi problémája nem lesz.
100x egyszerűbb leülni a géphez, beírni az adatokat -amihez még magyarázat is van-, mint egy lappal szórakozni és ha elrontod akkor dobhatod el...
E-felvételi sokkal jobb, ennek ellenére osztálytársaim 90%-a levélben jelentkezett, mondván az sokkal biztonságosabb.
Levélben elrontották az adatok felét, órákig töltögették, a postán gyakran elkeverik a levelet, úgyhogy semmivel se jobb levélben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!