Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kellett még valakinek hiánypót...

Kellett még valakinek hiánypótlásban dokumentumot feltöltenie pótfelvételihez?

Figyelt kérdés
A nyelvvizsgámat kellett feltöltenem. Látom is az adatlapomon, hogy "feldolgozott dokumentum". Viszont a pontjaimhoz nem adták hozzá a középfokúért járó 28 pontot. Más is van így? Szóljak vagy még várjak vele?
2020. aug. 24. 09:24
 1/9 Katka1111 válasza:
Szia, pont így jártam én is. Én sem tudom, hogy miért nem adták hozzá az eredményemhez (komplex C1-es vizsga). Sőt, nekem nem is kellett pótolnom és szintén feldolgozott dokumentum...Te szóltál ezzel kapcsolatban? És mit mondtak?
2020. aug. 24. 11:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Szia! Még nem szóltam. Holnapig várok. Ha nem történik semmi, akkor szólni fogok. Nekem van még más többletpontom is, de az érdekes módon bele van számolva.
2020. aug. 24. 12:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem már van egy diplomám, azt beszámították, és utólagos feltöltést nem kértek semmiből. Azt nem tudom, hogy nektek miért nem számolták hozzá a többletpontokhoz a nyelvvizsgátokat, de lehet van más többletpontotok (emelt érettségi), és az "kiütötte".
2020. aug. 24. 16:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyébként, pénteken lesz felvételi eredmény hirdetés, vagy péntekig bármikor? Csak mert nagyon furcsállom, hogy ennyire kitolták az idei pótfelvételit, hisz másik héten már nekem és sok levelezősnek kezdődik a suli (ha felvételt nyerek)...
2020. aug. 24. 16:18
 5/9 A kérdező kommentje:

Nekem is van diplomám, de nincs emelt érettségim, így biztos nem ütötte ki a nyelvvizsgát. Meg alapeljárásban is hozzá volt számolva. Azért nem mindegy, hogy 28 pont plusz vagy mínusz.

Szerintem csütörtök délután lesznek pontok, legalábbis a levélben, amit a hiánypótlásról írtak 27-e délután szerepelt.

2020. aug. 24. 18:27
 6/9 Katka1111 válasza:
Sziasztok, én végül telefonáltam és megérte. Azóta rögzítették a pontjaimat:)
2020. aug. 25. 11:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Én nem szóltam, de már nekem is rögzítették.
2020. aug. 25. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor ez megoldódott! Remélem csütörtökön már lesznek eredmények.
2020. aug. 25. 12:40
 9/9 Katka1111 válasza:
100%
Igen lesznek, nekem legalábbis ezt mondták.
2020. aug. 25. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!