Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 9 es vagyok ès pótvizsgáznom...

9 es vagyok ès pótvizsgáznom kell matekból. Elég lessz ennyi?

Figyelt kérdés

Na szóval befizettem a matek oázisra de ott kevesebb tananyag van mint amit elküldött a tanár.

Elég lessz a matekoázis pótvizga anyaga?

2020. aug. 21. 17:25
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Okè csak gondolom az van a listában de valahogy megoldom.
2020. aug. 21. 18:43
 12/29 anonim ***** válasza:
95%

Mit is írtál el??

Na, nézzük:

- vesszőket nem használsz, ahol kellene, ellenben oda teszel, ahova nem kéne

- a „lesz” nem két sz – ezt többször is sikerült így leírnod, tehát nem, nem véletlen elgépelés

- helyesen „meg lehet tanulni” – három szóban, mivel az alapszó „megtanulni” és nem a „meglehet”

Szóval inkább csak tanulj ahelyett, hogy a minimumra akarnál menni bármiből is.

2020. aug. 21. 19:05
 13/29 A kérdező kommentje:

Tudod milyen ideges vagyok most emiatt?

Most nem gondolod hogy figyelni fogok a veszőkre meg hogy hány sz-el írom.(de nyugi tudom hogy úgy kell írni hogy lesz)

Ne itt kezdj el okoskodni mert tudom hogy kell helyesen írni.:) De látom idegesít szóval azért nem is használok vesszőt.

2020. aug. 21. 19:25
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem idegesít; én szánalmasnak tartalak téged. Normális - értsd: legalább két agysejttel rendelkező - embernek nem kell ODAFIGYELNIE arra, hogy ne két sz-vel írja a "lesz"-t. Akinek erre figyelnie kell, és idegesen nem megy, az egész egyszerűen buta. Mint te.

Aki buta, annak nem csoda, ha nem megy az alapszintű matematika sem.

2020. aug. 21. 19:31
 15/29 A kérdező kommentje:

Diszkalkólia lehetséges de leszarom a véleményed. ;) Ha esetleg roszul irtam valamit akkor javítsd ki.

Tanítsd meg a helyes irast mesterr.

2020. aug. 21. 19:44
 16/29 A kérdező kommentje:
Okoskodó buta ember
2020. aug. 21. 19:44
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Igen, megint rosszul írtál kb. mindent. :D

Neked az egész agyad disz-es...

2020. aug. 21. 19:46
 18/29 A kérdező kommentje:

Szerinted direkt írtam le rosszul?

Jaj Istenem ne már...

Most ne itt okoskodj mert baromira tudom hogy egy sz-el kell leírni.De ha zavar akkor tanítsd meg hogy kell veszőket használni.

2020. aug. 21. 19:50
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
A vesszők még hagyján, de nem zavar, hogy a "rosszul"-t meg egy sz-val írtad??? A "helyesírás" pedig egy szó.
2020. aug. 21. 19:52
 20/29 A kérdező kommentje:
Jól írtam le. Az előbbinél meg már ahogy írtam,direkt írtam le rosszul.
2020. aug. 21. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!