Van nálunk egy nagy zsáknyi BME-s papír 1960 akár még régebbről. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
A padlásról szedtük le, majd költözésnél nézegettem mik is vannak benne és úgy nagyjából a 80~90%-a BME-s. Mérések vannak benne és még sok-sok érdekesebbnél érdekesebb információk!
Az egyetemre most fogok majd járni. Szerintetek érdekelné Őket ezek a papírok? Kit keressek fel? Örülnének neki?
Köszönöm a válaszotokat!
2020. aug. 21. 12:51
1/2 anonim válasza:
Én írnék nekik egy email-t vagy akár üzenetet messengeren (ha van nekik). Egyetemek social media kezelőik általában nagyon jó fejek szoktak lenni. Lehet van benne olyan amit szívesen kiraknának valahova a falra 🤷♂️
2/2 anonim válasza:
Szerintem írj az egyetemi levéltárnak, ha van olyan, ami számukra értékes, örömmel átveszik majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!