Melyik kötelező olvasmány tetszett neked a legkevésbé?
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 00:34
1/19 anonim válasza:
egri csillagok, nekem nagyon hosszú volt.
2/19 anonim válasza:
a kőszívűt nem olvastam el egyedül
3/19 anonim válasza:
Egri Csillagok nekem is. A kötelezők közül mindegyiket sikerült átrágnom magam, de ezt pár oldal után meguntam. Az egy dolog, hogy mégis 3/4-es dolgozatot adtam be belőle. =D
4/19 anonim válasza:
az aranyember, azt nagyon utáltam.
5/19 anonim válasza:
A kőszívű ember fiai, Aranyember, Egri csillagok
7/19 anonim válasza:
Furcsa, hogy ezt írjátok, nekem az Aranyember, a Kőszívű ember fiai és az Egri csillagok is tetszett (mondjuk sok már jobb volt, de azért ezeket még mindenképp a jobbak közé sorolnám) :D
Számomra a legrosszabb a Szigeti veszedelem és a Bánk Bán volt.
8/19 anonim válasza:
meg akarod szivatni a diákjaidat?: DD amúgy amit elolvastam azok nem voltak rosszak :)
9/19 anonim válasza:
a Légy jó mindhalálig. Hogy kapott volna torokgyíkot Nyilas Misi.
Stabil második a Kincskereső kisködmön. Na az gyereknek való, pláne a 21. században.
Harmadik az Antigoné
10/19 anonim válasza:
Szigeti veszedelem
Isteni színjáték (ennek a címében se vagyok biztos:S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!