Hol helyezkedhetek el pénzügyi szakügyintézői végzettséggel?
2 éves tanfolyamra jeletkeztem pénzügyi szakügyintézői szakra nem ez lesz a végleges végzetségem (vagyis úgy tervezem)
De egyéb okok miatt most nem tudok messzebre menni tanulni és ez a szak helybe van. És előbb elvégezném ezt és utána mennék egyetemre.
És tapasztalatok alapján szerintetek hol tudnék ezzel majd a későbbiekben elhelyezkedni, ha úgy döntenék hogy az egyetem mellet dolgoznék is.
Felesleges elvégezned, menj egyetemre mert ezzel csak annyit keresel majd amennyiből kijössz éppenhogy..
Nameg ha nem mész egyből továbbtanulni akkor felejtesz, emelik a ponthatárokat, stb stb stb.
Később sokkal nehezebb lesz és 2 év is sokat számít!
és ha utána mérlegképes könyvelőnek tanulnék??? Ahoz mitszóltok mi a vélemyényetek erről a szakról? Nehéz?? Megérti?
Ugyanis most olvasgattam neten és ezt találtam.
mérlegképes könyvelő megéri, de az is jobb diploma után :S
hha választani kell egy pénzügy ügyintéző+ mérlegképes kv között vagy egy diplomás közgazdász + mérlegképes könyvelő között, akk vszínűbb h a második kerül előtérbe... menj fősulira, én azt tanácsolom
engem is érdekelne kedves utolsó, hogy te most hol dolgozol, melyik városban és milyen cégnél/banknál? (ha nem túl tolakodó)
én is most állok továbbtanulás előtt, elcsesztem az időt ezzel a dologgal, túl sokat gondolkodtam és amilyen szakok tetszenek, oda nem fognak felvenni...se emelt érettségim, se nyelvvizsgám...középszinten fogok mindenből érettségizni.
úgy tervezem, hogy a 2 év alatt lehet teszek egy nyelvvizsgát és egy másik érettségit(talán emeltet-úgy hallottam 2012től csak emelttel vesznek fel egyetemre)
addig pedig csinálnám ezt, hogy ne essek ki a ritmusból és előképzettségem is legyen.
a többi okj-s felsőfokú meg nem nagyon érdekel.
amúgy a BGF-re mennék. :)
köszi a választ előre is, és bocsi, hogy itt de nem akartam új kérdést indítani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!