Fel lehet készülni KRESZ vizsgára 3-4 nap alatt?
Ha online hozzáférésed van a tananyaghoz, akkor miért nem azt használod? Mindenképp meg kell csinálnod, hiszen ha végzel vele, akkor kap az iskola igazolást, hogy sikeresen teljesítetted a tanfolyamot.
Ezen kívül az ott lévő teszt a teljes rendes kérdés adatbázist használja, naprakészen.
Amúgy átlag 15 óra alatt lehet végigmenni a tananyagon, én 2 nap alatt 11 óra alatt csináltam meg. Utána csak a teszteket nyomtam.
Kezdd el és majd látod hogy haladsz.
Amúgy nem kell aggódni, 2-3 hét lesz, mire vizsga időpontot kapsz, addig is tudsz gyakorolni.
Én csak végigkattintgattam ez egészet, aztán ami a teszteknél nem volt egyértelmű, annak utána néztem.
Igaz, én már általánosban jártam KRESZ tanfolyamra. Szóval meglehet, ha már van valami kezdőtőkéd.
Nekünk még muszáj volt végigülni. A vizsga után 1 héttel vizsgáztam (hibátlanra). Napi kb. 3 órát foglalkoztam vele. Csak annyi "előképzettségem" volt, amit egy gyalogos / utas is megtanul útközben.
Szóval igen, simán lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!