Gólyatáborba szoktak piát vinni? Ha igen mennyit?
Figyelt kérdés
És mennyire dúrvák a szivatások?2010. aug. 4. 18:03
11/14 A kérdező kommentje:
Hát gondolom, ha a feladatoknál iszunk, akkor este nem iszunk annyit. Ha meg mégis úgy alakul, akkor lehet keresni egy boltot, ahol lehet venni olcsóbban piát. Fél liter házit lehet jó lesz majd vinni. Ha nem max hazaviszem :D
2010. aug. 4. 19:03
12/14 anonim válasza:
Még mindig 18:41 vagyok, azt te csak hiszed, hogy nem fogsz este inni. Mi az első nap nap közben végigittuk az összes feladatot, többségében huzóra 3-5 deci piát. Este minden buliban kis házi versenyként sörváltóval kezdtük, majd utána 6-an a faházból szépen kértük ki a köröket. Amúgy ha olyan körülmények között lesztek, mint mi, tehát rendes táborhelyen, akkor nem nagyon lesz lehetőség boltot keresni, mert nem hagyhatod el a tábor területét, de ilyenkor az egyetem biztosít lehetőséget, hogy ellásd magad. Amúgy utólag belegondolva nálunk is jól jött, hogy maradt egy üveg ágyaspálinka meg egy tálca sör még az útról, bár az ágyaspálinka csak a táborfoglalás megünnepléséig, a tálca sör meg kb nap végéig húzta ki.
13/14 anonim válasza:
Ja és még mindig 18:41. Annyival kiegészíteném, hogy az "utazás közben iszunk aztán még haverokat is szerzek" az szerintem nem jó ötlet. Ha majd azokkal iszol, akikkel együtt leszel elszállásolva, az már más, onnan már tényleg kerülhetnek ki haverok. Én a gólyatáboros lakótársaimmal azóta is tartom a kapcsolatot annak ellenére, hogy csak 1 volt közöttük a szaktársam.
14/14 A kérdező kommentje:
Mi Balatonlellén leszünk és hotelben leszünk elszállásolva. Ezért gondoltam a boltot, mert ott partközelben biztos elég drágák a piák. Na majd kiderül, várom már.
Köszi a sok választ ;)
2010. aug. 4. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!