Ha szeptember 1-jén megyek fel Pestre elintézni az OM-nél, hogy ismétlő érettségizhessek, még ugye nem késő? De még ott helyben ki tudjuk tölteni a papírokat? Mit kell vinni? OKJ-s suliba járok, így ingyenes, a suliból is kell iskolalágotagási, ugye?
Figyelt kérdés
Szeptember 5. a jelentkezési határidő.
Előbb nem tudok felmenni.
2010. aug. 4. 17:03
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
én tavaly ismétlőztem, és nem kell felmenni, csak az oktatási hivatal honlapjáról kell letölteni a jelentkezési lapot, illetve gépen kitölteni és azt kell elküldeni az illetékes regionális igazgatósághoz(lakhelyed szerinti legközelebbihez) és kell mellé még a 11-12 bizonyítvány másolata érettségi másolat meg persze iskolalátogatási is,mert anélkül fizetős!!! asszem csak ezek kellenek de az oktatási hivatal honlapján vannak még infók erről, amugy én nem javaslom, hogy ismétlőzz, mert totál máshol fogsz érettségizni, és nekem is nagyon lehúzták mindenemet(magyar és töri érettségimet is az ismétlőt, pedig mindkettőből szín 5 voltam, és pl magyar az kettes lett...szal ennyire lepontoztak)
3/4 A kérdező kommentje:
Akkos iskolalátogatásiért csak fel kell mennem Pestre:(
2010. aug. 4. 17:29
4/4 anonim válasza:
ha pesten jársz suliba akkor igen amugy meg szeptember 5ig lehet jelentkezni, szal még bőven van időd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!