Az EFEB e-learningen, a modulzáró vizsgán az önellenörző kérdések közül lesz a vizsga?
Bocsi, hogy idepofátlankodok, én is a tb és bérügyet kezdtem most náluk. Valaki tudna segíteni? Meddig kell a modulzárót megcsinálni? Még sehol se vagyok a tanulással, 2 hete kezdtem a tanfolyamot, de már kidobta a modulzárót 😱 és ha az nem sikerül,akkor mi történik? Még nem merek rámenni, még tanulnom kell rá.
A vizsga egyébként nehéz volt kérdező? Sikerült?
Kedves 4-es válaszoló!
A modulzáró vizsgáim sikerültek. Számíthatol sok számolós feladatra ami nekem kicsit nehéz volt és tippeltem. De szerencsére elsőre átmentem. Modulzáró vizsgát még konzultáció előtt kell elvégezni azt mondják. De a konzultáción volt valaki aki részt vett modulzáró vizsga nélkül is. Ugyhogy ez nekem nem teljesen tiszta.. ha nem sikerül akkor ne ijedj meg mert 3 lehetőséged van újra próbálni ami díjmentes. Sok sikert kívánok! Menni fog!
Kedves 5-ös!
A modulzáró amit újra megírtál ugyanazokat a kérdéseket tartalmazta mint az előző vagy más volt a kérdés sor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!