Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem érettségiztem idén májusba...

Nem érettségiztem idén májusba, most hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Hali, eddig infó suiban tanultam de nem érettségiztem idén egyéb okok miatt. Az lehet hogy nem infóbol érettségizek hanem másból? És hogyan fogom megkapni a tételek irodalomból/töriből? Most szeretnék menni ősszel.
2020. júl. 31. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Augusztus végén lehet jelentkezni szeptember 5.-éig, úgy tudom, hogy ha ez szakmai infó akkor abból kell érettségizned 5.-ként, de ha nem, akkor választhatsz mást is.

A tételeket abban a suliban tudod kikérni, ahova jelentkezel összel érettségizni, de ezek általában ugyanazok, mint amik májusban voltak.

A legbiztosabb, hogy felhívod a sulit és megkérdezed, ők tudják a legjobban! 🙂

Ha valamiben tudok segíteni tételek stb. írj!

2020. júl. 31. 16:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia igen, informatika ismeretek. Tuti biztos hogy nem lehet mást választani?
2020. aug. 1. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Érdeklődj utánna a sulid titkárságán vagy az osztályfőnöködnél🙂
2020. aug. 1. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Bár mivel szakmai tárgy nem hinném, hogy választhatsz mást
2020. aug. 1. 22:45
 5/6 anonim válasza:

Szakmai suliban KÖTELEZŐ szakmai érettségit tenni. Én is az informatikai ismeretekkel állok hadilábon :D.

De ha tényleg nagyon nem megy, akkor az egyetlen lehetőség hogy kiiratkozol az adott suliból és be egy másikba. Amikor rákérdeztem az igazgatóhelyettesnél, nagy szemekkel nézett, hogy mégis hogy gondolom, hogy le tudok érettségizni egy szabadon választott tantárgyból és hogy ő erősen ajánlja hogy ott vizsgázzak.

2020. aug. 2. 23:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazából már kiiratkoztam, szeptembertől megyek át egy másik suliba, érettségi utánira. Úgy vettek fel ha leérettségizek ősszel. De infóbol tuti bukó..
2020. aug. 3. 03:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!