Nem akarok egyetemre jelentkezni, mit tegyek?
A szüleim kényszerítik, hogy jelentkezzek egyetemre, annak ellenére hogy én nem akarok. Az érettségit nagy nehezen megírtam, épp hogy a 280 pontot elérem. Egyébként nem vettek fel sehova, most a pótfelvételit erőltetik. Már a gimnáziumot végigszenvedve eldöntöttem hogy nem akarok egyetemre menni, meg igazából egyik szak sem érdekel, szóval ha most bekerülnék is, akkor csak végigszenvedném azt a pár évet.... (Mellesleg kidobnék egy csomó pénzt).
Leginkább ilyen fuvarozással szeretnék foglalkozni, mert szeretek vezetni, de ők ezt ellenzik. (Vagy gondoltam még ilyen OKJ-s képzésekre.)
Szóval a kérdésem az, hogy ha jelentkezek a pótfelvételin és felvesznek, akkor van e lehetőségem hogy mégse kezdjem el a tanévet?
Amúgy fuvarozás nagyon egyszerű
Rakd le a C-t meg. C+E tanul németet!!!! legyen mellette egy kis angol is, de a németet jobban tudd . Aztán fogod magad és kimész Ausztria/Nemetország. Személyesen minden egyes céghez bemész, hogy keresnek-e sofőrt! 1 nap alatt találsz állást!!! 3 - 4 ezer euro kezdő fizuval. Itthon sofőrködés pl Duvenbecknel minimálbér + napi 50 euro. Az kevés. Olyan 400-500 at kapsz kint meg 1 millió fölött csak -német nyelv kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!