Az önköltséges és az államis hallgatók egybe vannak az órákon?
Nem. Az államisok luxustanteremben vannak, az önköltségeseket pedig a pincékben elzárva tanítják.
Lehetőleg próbálj meg gondolkozni, mielőtt felteszel egy kérdést, mert gondolkozás nélkül a egyetemet sem sikerül majd elvégezni...
Lassan ez a kategória is a böszme trollok gyülekezete lesz... Savanyú a szőlő, mert hat általános után anyátok elküldött napszámba???
Kérdező, igen, egüytt vagytok. Nem is fogod tudni, ki fizet, ki nem, hacsak el nem mondja :)
"Lassan ez a kategória is a böszme trollok gyülekezete lesz... Savanyú a szőlő, mert hat általános után anyátok elküldött napszámba???"
Te biztos bejársz az órákra, fórumtárs. Én is mindig akkor voltam ilyen feszült, amikor rájöttem, hogy előző nap végig semmirevaló előadásokon csesztem el az időmet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!