Szerintetek lesz távoktatás?
Már előre félek attól hogy ,az osztálytársaim tőlem kérik a házit mert a múlt évben is tőlem kérte 3 osztálytársam egész nap ezen pörög az agyam mert a 3 emberből 2 fiú és haverok vagyunk 1 pedig lány és igazából kb minden nap kérte tőlem a házit persze én majdnem mindig oda is adtam és nem egyszer volt olyan a lány osztálytársamnál hogy oda adtam neki a házit rá 2 percre irt nekem a tanár hogy én küldtem neki át? Persze a lány nekem nem küldött 1 házit sem de igazából én meg is irom majd neki hogy tavaly is volt olyan amikor észrevette a tanár hogy én adtam oda a házit ezért nem tudom átküldeni a házit
Na de mi legyen a két haverommal mert oké hogy a lánynak nem adom oda de ők a haverjaim de ők igazából 2 hétbe ha 1 szer elkérték csak akkor mi lesz ha a fülébe jut a lánynak hogy a haverjaimnak odaadom neki meg nem? Ti mit tennétek? Kérlek értelmes választ adjatok mert nem tudom mit tegyek!
Próbáld meg szétválasztani a dolgokat. A barátság nem egyenlő azzal, hogy te csinálod meg mások háziját, ez nem lehet fokmérője. Simán kihasználnak meg a kis csicskájuk vagy, pedig akkor és úgy is a barátjuk maradnál, ha mindenki a maga háziját csinálja meg. Csak te nem vagy képes nemet mondani, őket pedig élnek a helyzettel.
A fő kérdésre meg a szavazásra pedig bármi lehetne a válasz, majd kiderül. Mivel a tömegekben való tartózkodás kockázatos, az iskolába járás is. Számíts rá, hogy lesz még távoktatás, főleg a téli időszakban.
Mondd hogy nem.
Aki kihasznál az nem barát.
Én is a te cipőben jártam.
Először csak kamuztam, hogy nem érek rá, aztán lenémítottam őket messengeren, aztán utána egyre ritkábban írt nekem az az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!