Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek lesz távoktatás?

Szerintetek lesz távoktatás?

Figyelt kérdés

Már előre félek attól hogy ,az osztálytársaim tőlem kérik a házit mert a múlt évben is tőlem kérte 3 osztálytársam egész nap ezen pörög az agyam mert a 3 emberből 2 fiú és haverok vagyunk 1 pedig lány és igazából kb minden nap kérte tőlem a házit persze én majdnem mindig oda is adtam és nem egyszer volt olyan a lány osztálytársamnál hogy oda adtam neki a házit rá 2 percre irt nekem a tanár hogy én küldtem neki át? Persze a lány nekem nem küldött 1 házit sem de igazából én meg is irom majd neki hogy tavaly is volt olyan amikor észrevette a tanár hogy én adtam oda a házit ezért nem tudom átküldeni a házit

Na de mi legyen a két haverommal mert oké hogy a lánynak nem adom oda de ők a haverjaim de ők igazából 2 hétbe ha 1 szer elkérték csak akkor mi lesz ha a fülébe jut a lánynak hogy a haverjaimnak odaadom neki meg nem? Ti mit tennétek? Kérlek értelmes választ adjatok mert nem tudom mit tegyek!

2020. júl. 25. 17:06
A kérdező szavazást indított:
Távoktatás lesz
Rendes tanitás lesz
25 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg szétválasztani a dolgokat. A barátság nem egyenlő azzal, hogy te csinálod meg mások háziját, ez nem lehet fokmérője. Simán kihasználnak meg a kis csicskájuk vagy, pedig akkor és úgy is a barátjuk maradnál, ha mindenki a maga háziját csinálja meg. Csak te nem vagy képes nemet mondani, őket pedig élnek a helyzettel.

A fő kérdésre meg a szavazásra pedig bármi lehetne a válasz, majd kiderül. Mivel a tömegekben való tartózkodás kockázatos, az iskolába járás is. Számíts rá, hogy lesz még távoktatás, főleg a téli időszakban.

2020. júl. 25. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg nemet mondani. Ideje.
2020. júl. 25. 17:25
 3/7 anonim válasza:
11%
Na jó. Én már a kérdést sem értem. Tök értelmetlenül írtad le a szituációt. Mi az hogy "2 hétbe ha 1 szer elkérték"? Ez mit jelent?
2020. júl. 25. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#3: két héten belül legalább egyszer elkérték a háziját.
2020. júl. 25. 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondd hogy nem.

Aki kihasznál az nem barát.

Én is a te cipőben jártam.

Először csak kamuztam, hogy nem érek rá, aztán lenémítottam őket messengeren, aztán utána egyre ritkábban írt nekem az az ember.

2020. júl. 25. 19:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek hogyan irjam majd le nekik hogy nem segitek úgy hogy ne is sértsem meg őket szerintetek ez jó lenne Szia nem tudok segíteni mert tudod hogy tavaly is volt olyan hogy észrevették hogy az enyémet küldted át bocsi.
2020. júl. 25. 21:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Írd nekik, hogy ha a megoldást nem is mondod meg, segíthetsz esetleg rávezetni őket a meoldásra. Ha tényleg a barátaid, nem fognak besértődni ilyenen.
2020. júl. 25. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!